Skip Navigation
Erweiterte Suche

Consultant Sales (Recruitment)

  • Sales
  • 8621
  • Capelle aan den IJssel, Südholland

CompanyInformation :Jij gaat voor en met het team de basis leggen voor een goedlopend en kwalitatief sales proces, daarnaast in samenwerking met onze developers, HR & Sales de match maken tussen de opdracht en de juiste developer. Onze developers zijn namelijk op zoek naar uitdagende technische projecten en het is mede aan jou om de juiste persoon aan de juiste klant te koppelen. In het begin ligt de grootste focus dan ook op sales. Ervaring in sales binnen de IT wereld is dan ook belangrijk.


FunctionDescription:Uiteraard wordt recruitment ook een onderdeel van jouw baan. Jij weet de kneepjes van het vak als het gaat om searchen, doelgroepen & werving, het opbouwen van een pool en  je draagt actief bij aan het matchen. Het is een groeifunctie, waarbij je door eigen ondernemerschap veel ruimte hebt om te bouwen naar een zeer diverse rol in de combinatie van recruitment en sales. Voor ons team ga je op zoek naar software developers die net als wij geloven in de lange termijn, specialistische kennis en die ook ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan.

JobRequirements:
Je hebt passie voor ICT, staat stevig in je schoenen en bent niet bang om in het diepe te springen. Daarnaast heb je een goed communicatief vermogen en de instelling en bereidheid om je verder te ontwikkelen in een uitdagend en snel ontwikkelend vakgebied. Je voldoet minimaal aan de volgende criteria:
  • Je hebt HBO werk-en denkniveau
  • Je bent een gemotiveerde en gedreven consultant op het gebied van sales en recruitment, doelgroepanalyses en het creëren van de juiste match tussen developer en klant.
  • Ervaring op het gebied van sales en/of recruitment binnen de IT is een must
  • Je bent een daadkrachtige en enthousiaste persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent analytisch sterk en hebt oog voor detail
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Compensation:
Een leuke werksfeer en korte communicatie lijnen binnen een professionele organisatie. Een uitdagende parttime baan met een marktconforme vergoeding, telefoon (CYOD) en een laptop. De inzet van een leaseauto kan tot de mogelijkheden behoren. Samenwerking met ervaren professionals en een ervaren manager. En bovendien, wij coachen je bij de persoonlijke ontwikkeling. 
ContactInfo:Ben jij onze nieuwe sales en recruitment consultant? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Richard Deijkers, tel: +31 (0)6 – 27 82 71 51 of mail naarmarit.vanduuren@axians.com
ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD!