Skip Navigation
Erweiterte Suche

Netwerk Engineer

  • It infra engineering
  • 6041
  • Capelle aan den IJssel, Südholland

CompanyInformation :

Axians implementeert, beheert en onderhoudt complexe ICT-omgevingen. Je wordt als Netwerk Engineer ingezet bij (complexe) projecten en changes. Je komt met een breed scala aan technologieën in aanraking die jij beheerst en/of wilt leren. Dit doe je uiteraard niet altijd alleen, bij complexe trajecten zul je samenwerken in een team waarin de diverse technologische expertises vertegenwoordigd zijn. Als team heb je uiteraard 1 doel en dat is om het project succesvol af te ronden. De projecten zijn in het Enterprise segment in heel Nederland, dat gaat van een grote financiële instelling tot een innovatief industrieel bedrijf.


JobRequirements:
  1. Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring met uitvoering van projecten. Hierdoor heb je ervaring met implementaties en het oplossen van problemen. Bijblijven in je vakgebied doe je onder andere door je betrokkenheid bij jouw projecten. Omdat wij innovatief willen zijn en blijven, is er uiteraard ook tijd om bij diverse leveranciers relevante sessies te volgen of om opleidingen te volgen. Je hebt tenminste kennis van, en aantoonbare praktijkervaring, bij voorkeur aan te tonen met certificeringen.
  2. Je bent klant- en resultaatgericht, flexibel, accuraat en dienstverlenend;
  3. Pragmatisch ingesteld;
  4. Ambitieus en leergierig, je hecht waarde aan kennis delen met collega’s;
  5. Zeer goed in staat om zelfstandig te werken, maar binnen een team met een sterke teamgeest;
  6. Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  7. Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau, aangevuld met onderstaande certificeringen:
- CCNA Routing & Switching.
- CCNP Routing & Switching.

En/of vergelijkbare certificeringen op HPE (Aruba). Naast de certificeringen hechten we veel waarde aan aantoonbare praktijkervaring op het netwerking vlak.

Je bent bereid deel te nemen aan de consignatiedienst. Je bent een creatieve teamspeler en uiteraard communicatief vaardig en weet op een correcte manier kennis over te dragen. Je bent gemotiveerd om jezelf en je carrière te ontwikkelen en ook je engineering-collega’s daarin te motiveren en te ondersteunen.

Ben jij geïnteresseerd en heb je Cisco en/of HPE (Aruba) kennis dan willen we graag met je in gesprek komen.
Compensation:

- Een fijne werksfeer met korte communicatielijnen.
- Een afwisselende baan in een gestaag groeiende organisatie met marktconforme voorwaarden.
- Een fulltime dienstverband (40 uur per week)
- Goede opleidingsmogelijkheden aan de VINCI Energies Academy.
- Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Axians.
- 25 vakantiedagen, met de flexibele mogelijkheid meer dagen op te bouwen (bij een aanstelling van 36/40 uur per week)
- Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling en de mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief.


ContactInfo:

We willen je uitnodigen om via de solliciteerknop te reageren en je motivatiebrief en CV te uploaden. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen omtrent deze vacature dan kun je onze Recruiter, Jeff Koekebacker, bereiken op 06-51102156 of via jeff.koekebacker@axians.com.