Skip Navigation
Erweiterte Suche

Services Consultant Avaya Unified Communications

  • It infra engineering
  • 7141
  • Capelle aan den IJssel, Südholland

CompanyInformation :Als Services Consultant ben je onderdeel van de business unit Services welke verantwoordelijk is voor het leveren van beheer- en supportwerkzaamheden. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor alle Avaya omgeving(en) van onze klanten. Op deze manier ken jij alle ins en outs en kunnen we nog meer van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten.
FunctionDescription:Regelmatig stel je rapportages op over het functioneren van de omgeving. Eventuele knelpunten signaleer je tijdig en je geeft daarover gevraagd en ongevraagd advies over de te nemen stappen in beheer, changes of nieuwe projecten.  Bij grote verstoringen of complexe problemen bepaal jij wat er voor nodig is om de problemen binnen de SLA op te lossen.  Je bent de senior in je vakgebied en de vraagbaak voor collega’s. Waar nodig spring je bij. Bij complexe verstoringen en/of impactvolle changes wordt jouw expertise gevraagd; vanuit de klant of intern vanuit de business unit. Je beoordeelt het testplan na een change of project en bepaalt of de omgeving in beheer kan worden genomen in de Services business unit.
JobRequirements:Jij beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met actuele Avaya certificeringen, denk hierbij aan o.a. ACIS en ACSS op Core Components en Communication Applications. Je hebt een gedegen productkennis en bent in staat medewerkers te begeleiden, ondersteunen en motiveren.
Je bent een creatieve teamspeler en uiteraard communicatief vaardig en weet op een correcte manier kennis over te dragen. Je bent gemotiveerd om jezelf en je carrière te ontwikkelen en ook je engineering-collega’s daarin mee te nemen. Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een dienstverlenende organisatie, waardoor je ruime ervaring hebt in het beheren van Avaya infrastructuren en het oplossen van complexe vraagstukken. Je bent klant- en resultaatgericht, flexibel, accuraat en dienstverlenend.
Compensation: Een goede werksfeer en korte communicatielijnen.
  • Een afwisselende baan in een gestaag groeiende, professionele organisatie met marktconforme voorwaarden.
  • Een fulltime dienstverband (36-40 uur per week)
  • Goede opleidingsmogelijkheden aan de VINCI Energies Academy.
  • Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Axians.
  • 25 vakantiedagen, met de flexibele mogelijkheid meer dagen op te bouwen (bij een aanstelling van 36 – 40 uur per week)
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling en de mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief.

ContactInfo: Ben jij de Services Consultant waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de contactpersoon van deze vacature.