Skip Navigation
Erweiterte Suche

Software Professional Java, .Net, Embedded

  • Software engineering
  • 6961
  • Capelle aan den IJssel, Südholland

FunctionDescription: Je komt natuurlijk programmeren en designs opzetten bij ons, want dat zit in je bloed. De software professionals van onze business unit zitten voornamelijk bij de klant. Door externe- en interne projecten te combineren kunnen we een enorme diversiteit aanbieden én voldoen aan jouw wensen en richting.

Denk hierbij aan het maken van besturingssoftware voor een machine die met lasers wafers in stukjes snijdt, of het maken van software voor machines binnen de industrie. Het maken van navigatie software voor grote schepen of voor transport voertuigen op een volledig geautomatiseerde containerterminal, het op afstand bestuurbaar maken van bruggen en sluizen, het bouwen van de software om reizigers van informatie te voorzien omtrent actuele aankomsttijden van openbaar vervoer of het maken van software voor high-tech medische apparatuur. De diversiteit is enorm én dus volop mogelijkheden om te doen, wat je leuk vindt.

JobRequirements:

Jij bent een gedreven Software Professional met een hoog kennisniveau die of op locatie bij onze klanten of op één van onze vestigingen werkzaamheden uitvoert. Je beschikt over aantoonbare ervaring. Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een technische richting zoals (Technische) Informatica of Elektrotechniek) en hebt minimaal twee jaar aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van software, zowel front-end als back-end.

Je werkt, adviseert en bepaalt samen met de klant en collega’s de juiste oplossingsrichting en beschikt dus over een goed teamgevoel en een mate van zelfstandigheid.

Je bent analytisch, doelgericht, communicatief vaardig en stressbestendig. Daarnaast gemotiveerd, initiatiefrijk en een teamspeler. Je hebt een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn. Tot slot ben je doortastend, kritisch en flexibel om op verschillende klantlocaties te werken. 


Compensation:
  • Een goede werksfeer en korte communicatielijnen.
  • Een afwisselende baan in een gestaag groeiende, professionele management en consultancy organisatie met marktconforme voorwaarden.
  • Een fulltime dienstverband (40 uur per week)
  • Goede opleidingsmogelijkheden aan de VINCI Energies Academy.
  • Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Axians.
  • 25 vakantiedagen, met de flexibele mogelijkheid meer dagen op te bouwen (bij een aanstelling van 36 – 40 uur per week)
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een premievrije pensioenregeling en de mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief.

ContactInfo:

Ben jij de Software Professional waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de contactpersoon van deze vacature; Genio van Hoof – Sales & operations manager, Genio.vanhoof@axians.com.


Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld!