Skip Navigation
Erweiterte Suche

Trainee Client Manager Healthcare

  • Sales
  • 13022
  • Delft, Südholland
Date: 26-03-2021
CompanyInformation : Je bent verantwoordelijk voor het commerciële marktsegment binnen Telecom (segment Healthcare). Je doel is om dit segment te laten groeien o.a. door new business te ontwikkelen. Als Jr. Cliëntmanager bepaal jij mede de strategie binnen jouw segment en bekijk je waar de kansen liggen. Dit doe je door proactief jouw markt te verkennen, je te verdiepen in onze expertises, acquisitiegesprekken te voeren, offertes op te stellen en het opzetten van markgerichte marketingcampagnes op basis van ons portfolio. Naast het uitbreiden van het klantenbestand is het ontzorgen en adviseren van bestaande klanten een belangrijk onderdeel van je werk. Wij staan dicht bij onze klanten met als doel om duurzame relaties te bouwen en te onderhouden. Hierdoor kunnen wij toegevoegde waarde leveren en onze klanten naar een hoger niveau brengen. Daarnaast investeer je actief in het opbouwen van relaties binnen ons eigen netwerk van Axians en VINCI Energies.

Het Young Professional Programma
Naast dat je direct aan de slag gaat op één van onze afdelingen en voor jouw hard skills trainingen volgt en certificaten behaald, werk je ook samen met alle andere trainees in het Young Professional Prorgamma van Koning & Hartman / Axians aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij werken hiervoor samen met een extern trainingsbureau. Je zult in anderhalf jaar tijd een aantal blokken van één, twee of drie dagen hebben op locatie waarin een aantal thema’s aan bod komen. Je wordt tijdens dit traject begeleidt door onze externe trainers, maar ook door je eigen begeleider op jouw afdeling en jouw HR Business Partner. Na afronding van het trainaaship heb je onder andere geleerd wat je eigen talenten en passies zijn, durf je anders te kijken, kun je ondernemerschap tonen en neem je verantwoordelijkheid naar jezelf, anderen en naar klanten. 

Wat het pad is wat je gaat of kunt bewandelen na afronding van dit programma? Dit ligt geheel in jouw handen.FunctionDescription: Sales is uiteraard een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Jij gaat allereerst aan de slag met het verkopen van de Telecom oplossingen waar het team in Delft in gespecialiseerd is. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in missie kritische telecom oplossingen voor grote ziekenhuizen/zorggroepen binnen Nederland in samenwerking met verschillende partners. Het is belangrijk om goede relaties te hebben met deze partners. Jij bent verantwoordelijk voor de oplossingen die wij aandragen bij (potentiële) klanten. Om tot een goed plan en kwalitatief hoogwaardige offerte te komen werk je veel samen met collega’s waarbij jij constant de regie in handen hebt. Nadat een opdracht is gegund blijf jij de regisseur van het proces en het gezicht naar de klant. Daarnaast is customer relations erg belangrijk binnen deze functie en ben je voor je segment het aanspreekpunt.


JobRequirements: Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, met een commerciële technische of bedrijfskundige achtergrond. Je bent starter of hebt tot 2 jaar werkervaring. Daarnaast beschik je over uitstekende commerciële en contactuele vaardigheden. Je herkent je in de volgende waarden: ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, transparantie & vertrouwen en empowerment. Je houdt ervan om samen te werken en je vindt het leuk om een nieuwe klantenkring op te bouwen en nieuwe markten te verkennen waarin Koning & Hartman volgens jou veel kansen heeft.

ContactInfo:Heb je interesse? Neem dan contact op met Erik Ziere via erik.ziere@koningenhartman.com of 06-21503627 en wellicht kunnen we jou binnenkort in ons team verwelkomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.