Skip Navigation
Erweiterte Suche

Qlik Consultant BI

 • Consultancy
 • 3301
 • Groningen, Groningen

CompanyInformation : Als Consultant ga jij wekelijks aan de slag met mooie projecten bij uiteenlopende branches. Denk hierbij aan zorg, retail, industrie, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Afhankelijk van jouw achtergrond en wensen, zullen we jou zoveel mogelijk inzetten op de klussen waar jij je thuis voelt. Met jouw expertise en prettige persoonlijkheid draag jij zorg voor het goed uitvoeren van de projecten. Je bent een zelfstandig werkende professional, die het een uitdaging vindt om te adviseren  en ‘slimme’ oplossingen te creëren. Je krijgt energie van het tijdig en correct afronden van projecten en gaat hier vol passie mee aan de slag. Met jouw communicatieve vaardigheden ondersteun en adviseer jij je klanten. Je ontwikkelt script, visualisaties en extensions. Tevens vind je het ook prettig om in teamverband interne klussen op te pakken en blijf jij je jaarlijks ontwikkelen op technisch en persoonlijk vlak. Naast hard werken vind je het ook leuk om samen met je collega’s een borrel te drinken op de vrijdagmiddag, deel te nemen aan leuke personeelsuitjes en is humor op de afdeling ook voor jou een must!
JobRequirements: Naast dat je technische ervaring meeneemt als Qlik Consultant, is affiniteit met de business eveneens belangrijk. Je kan naast het technisch ontsluiten van de bronsystemen ook met de klant meedenken en adviseren over een goede en nuttige oplossing. Je bent collegiaal, analytisch sterk, kunt goed luisteren en in staat om klanten met jouw deskundigheid en communicatieve vaardigheden te adviseren. Verder hebben wij een aantal wensen:
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ruime kennis van en ervaring met het Qlik portfolio;
 • Reisbereidheid.

Compensation: Naast onderstaande bieden wij jou een enthousiast en gezellig team van professionals die net als jij een passie hebben voor Business Intelligence:
 • Een goed salaris, te bepalen aan de hand van jouw kennis en ervaring;
 • Een groeiende organisatie met uitdagende klanten en projecten;
 • Werken met de nieuwste technieken;
 • Volop opleidings- en groeimogelijkheden, opleidingen onder andere aan de VINCI Academy;
 • Aantrekkelijke bonusregeling, leaseauto, laptop, smartphone.

ContactInfo:

Wij komen graag met je in contact! Reageer met jouw CV via ons sollicitatieformulier en je hoort zo snel mogelijk van ons. Wil je graag eerst meer informatie over deze uitdaging? Neem dan gerust contact op met Mark Frenay (Teamleider Groningen) via mark.frenay@axians.com

Goed om te weten: kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!