Skip Navigation
Erweiterte Suche

Applicatiespecialist

  • Servicemanagement & beheer
  • 12581
  • Zaltbommel, Gelderland
Date: 18-02-2021
FunctionDescription: Als Applicatie Specialist zorg jij dat processen efficiënt blijven lopen daarmee zorg je dat de eindgebruiker optimaal gebruik kan maken van de door jouw beheerde bedrijfsapplicatie. Samen met collega’s maak je onderdeel uit van een klantenteam. Samen ben je verantwoordelijk voor het applicatiebeheer van een specifieke groep klanten. Jouw rol is dat je pro-actief applicaties monitort (op afstand) en de daaruit voortkomende resultaten analyseert. Je komt met gerichte oplossingen om zo (toekomstige) issues te voorkomen. Indien nodig schakel je met collega’s  als specifieke kennis benodigd is. Met jouw analytische skills, oplossingsgerichtheid en drive om beloftes waar te maken zorg jij voor een excellente klantbeleving. Je kent de klant en weet wat er bij hen speelt en acteert hiernaar.

“Samen met de klant staan wij voor verschillende uitdagingen. Het is daarom nooit saai - mijn werk is zó veelzijdig!”Remco Brouwer, 5 jaar in dienst bij Axians.

Het zijn de mensen zoals Remcodie het verschil maken bij Axians, The best of ICT with a human touch.

Axians maakt het verschil in de markt door bouwstenen en extra procesoplossingen op specifieke ERP Software aan te bieden, waardoor we nog beter aan kunnen sluiten bij de behoeften van onze klanten. Hierdoor worden juist wij gevraagd om de complexere ERP omgevingen te bouwen en te beheren. Dit maakt werken bij ons zo interessant!
JobRequirements:

Een ambitieuze en klantgerichte collega die servicegericht te werk gaat en interesse heeft in de technische kant van applicaties. Je bent net afgestudeerd en op zoek naar een eerste uitdaging in de wereld van IT. Of je hebt juist al enkele jaren werkervaring, bijvoorbeeld als applicatiebeheerder, en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin jezelf verder kunt specialiseren en ontwikkelen.


Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare affiniteit met IT en klantgerichte ondersteuning;
  • Aantoonbare affiniteit met SQL, scripts en ERP oplossingen is een pré;
  • Je bent analytisch sterk, weet complexe zaken te doorgronden en te komen tot passende oplossingen en helder verwoorde adviezen.


ContactInfo: Meer weten over deze vacature? Bel of mail dan naar Rob van de Biezenbos, Manager Services: rob.vandebiezenbos@axians.com of telefoonnummer: 06-34 94 22 94.

Je kunt gelijk solliciteren via de solliciatiebutton.