Skip Navigation
Erweiterte Suche

Architect IBM Business Analytics

 • Architecture
 • 9001
 • Zaltbommel, Gelderland

CompanyInformation :Bij Axians speelt de architect een belangrijke rol, zowel bij klanten als intern. Bij klanten zijn de architecten verantwoordelijk voor het ontwerpen van de juiste oplossing en intern zijn de architecten verantwoordelijk voor het opzetten en bijhouden van de referentiearchitectuur. De architect zet de kaders neer en vertaalt de visie naar een werkbare architectuur. En daar krijg je veel ruimte voor.
FunctionDescription:Jij bent dé sparringpartner in onze organisatie en helpt mee nieuwe technologische ontwikkelingen in onze organisatie een juiste plek te geven. Je bent de voorloper die collega's hierin meeneemt. Onze Business Analytics architecten zijn verantwoordelijk voor een samenhangende, effectieve en efficiënte business intelligence (BI) en/of datawarehouse (DWH) architectuur. Daarnaast weten ze onze klanten goed te adviseren over de beste BI oplossing. Ze kennen de ontwikkelingen in de markt als geen ander en nemen het voortouw om dit in het huidige portfolio passend te krijgen.

Ben je op dit moment nog geen architect, maar wil je wel de volgende stap zetten in je carrière, dan is deze vacature zeker ook iets voor jou! Bij ons krijg je namelijk de tijd en ruimte om dit te realiseren.
JobRequirements:Jij bent iemand die stelling durft te nemen en kritisch is naar de feiten. Je weet mogelijkheden te creëren door (ongevraagd) advies te geven en durft daarmee buiten de geijkte paden te wandelen. Je bent anticiperend op verandering en innovatiegericht. Je bent doelgericht en verliest tegelijkertijd het proces niet uit het oog. 

Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau en hebt stevige werkervaring in het vakgebied.

Je beschikt over kennis van algemeen gangbare BI en DWH methoden en technieken als Kimball en Datavault en het vermogen om nieuwe ontwikkelingen te volgen en toe te passen.
Je hebt bewezen ervaring in de wereld van analytics met tooling als IBM Cloud, IBM InfoSphere Datastage, Watson Explorer, IBM Cognos en dergelijke. Daarnaast ben je van mening dat kennis en ervaring met de methoden en technieken belangrijker is dan specifieke toolkennis.
Je vindt het leuk om naast het schetsen van de oplossing ook deels mee te werken en daadwerkelijk 'met de voeten in de klei te staan'. Tenslotte is dat de plek waar je het meeste leert en waar collega's het beste van jou kunnen leren.


Compensation:Een hecht team van professionele BI & Data Science specialisten;
 • Leuke dingen doen zoals: hackatons, ontspannende & sportieve events, LAN-party, gezellige teamuitjes;
 • Uitdagende en gave projecten;
 • Werken met de nieuwste tooling op het IBM platform;
 • Diepe en brede vakkennis van collega’s. We houden regelmatig kennis- en inspiratiesessies om deze kennis met elkaar te delen;
 • Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. We hebben geen standaard opleidingsbudgetten. We kijken met iedere individuele collega samen wat het beste traject kan zijn en investeren daar graag in;
 • Uitstekend salaris;
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding, smartphone en laptop;
 • De mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur);
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid meer dagen op te bouwen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen en de mogelijkheid om gunstig aandelen te kopen.

ContactInfo:Ben jij de IBM BI Architect waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Bert van Oort +31 6 13 84 29 76 of bert.vanoort@axians.com).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!