Skip Navigation
Erweiterte Suche

Azure Solution Architect

 • Architecture
 • 7041
 • Zaltbommel, Gelderland
Date: 10-07-2019
CompanyInformation :
Onze klanten ervaren iedere dag opnieuw de toegevoegde waarde van onze mensen en de technologieën die we inzetten. We gaan continu voor het hoogst haalbare resultaat. Axians staat voor een open en transparante cultuur waarin we elkaar stimuleren om er iedere dag opnieuw het beste uit te halen voor de klant en onszelf. Je kunt je bij Axians in lijn van onze strategie ontwikkelen zowel als persoon als vakinhoudelijk. We staan open voor je ondernemerschap en willen graag dat jij jouw kwaliteiten toevoegt aan ons werk voor de klant en aan het team. Professioneel jezelf zijn en plezier hebben in je werk, daar gaat het om.

Kijk voor wat je toekomstige collega’s hier over zeggen: 
je toekomstige collega’s aan het woord

Meer weten over ons? wat wij doen

Wees welkom en verrijk ons met jouw talent, vaardigheden, unieke karakter en toegevoegde waarde. Wij geloven in meesterschap: leren van elkaar en van de praktijk.FunctionDescription:Als onafhankelijk denker en met een natuurlijke nieuwsgierigheid probeer je tot de kern van de Business en IT uitdaging van de klant te komen. Vervolgens analyseer en beoordeel je de IT en applicatie architectuur van de klant. Mogelijk zit daar de structurele oplossing. Al visualiserend neem je de klant mee in je analyse en weet je op pakkende wijze de oplossingsrichting te presenteren. Onze oplossingen hebben een duurzaam karakter en vertalen zich vaak in een slimme applicatie door een combinatie van technologieën. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als inzet van micro services, blockchain, BI, AI, IOT of chatbots. En we hebben een leergierig junior Azure team dat supergraag gecoacht wil worden!
JobRequirements:
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Meer dan 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • In bezit van vaardigheden voor verdiepende gesprekken met Business en IT
 • Visualisatie inzetten ter ondersteuning van het proces en ter onderbouwing van de oplossing
 • Bij voorkeur kennis van een specifiek marktsegment (zakelijk dienstverlening, educatie of zorg)
 • Kennis van 1 of meerdere tools als Logic Apps, Service Bus, Functions, Web Apps
 • Kennis van API manager en NoSQL is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen
 • Er voor openstaan om ook andere technologie dan Azure voor te stellen als dat meer toegevoegde waarde biedt voor de klant
 • Affiniteit met data ontsluiting, applicatie migratie en modernisatie en het bouwen van op rollen gebaseerde applicaties of “mijn” omgevingen

ContactInfo:We nodigen je graag uit om te solliciteren. Of wil je het hele verhaal achter deze vacature? Neem dan contact op met Jos Groen, tel: 06-25023280 of Monique van Rosmalen, tel: 06-29070502 (of mail: monique.vanrosmalen@axians.com). Liever langskomen op ons kantoor in Zaltbommel? Graag, we drinken graag een kop koffie of thee met je.

Goed om te weten: kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.