Skip Navigation
Erweiterte Suche

BI Consultant Microsoft

  • Consultancy
  • 12721
  • Zaltbommel, Gelderland
Date: 04-03-2021
CompanyInformation : Als Business Intelligence consultant help jij onze klanten met het vertalen van hun vraag naar een data gedreven oplossing. Je ondersteunt met het gestructureerd verzamelen en analyseren van data en vervolgens het visualiseren van die data, zodat hierop beslissingen gemaakt kunnen worden.
Door jouw kennis en ervaring ben je in staat om over de grenzen van de strikte applicatie ontwikkeling heen te kijken en ook aangrenzende gebieden als business analyse en infrastructuur in je werkzaamheden te betrekken. Je begrijpt wat de klant wil en welke oplossingen er nodig zijn.

FunctionDescription: Je bent verantwoordelijk en betrokken bij het hele traject, van de informatieanalyse, het ontwerp, de ETL procedures tot de gehele implementatie bij onze klanten. Hierin werk je voornamelijk met de platformen van Microsoft en ga je mee met de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Je werkt zelfstandig of in een projectteam, afhankelijk van de grootte van de opdracht. Ondanks dat We verwachten dat je zelfstandig kunt werken is samenwerken onze kracht.
In deze functie heb je volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en uiteindelijk door te groeien naar een functie als bijvoorbeeld Architect of Lead Consultant.
JobRequirements:
  • Een afgeronde Bachelor of Master in een relevante studierichting;
  • Vanaf 3 jaar praktische werkervaring als allround BI/DWH professional;
  • Je hebt een aantal jaar ervaring met datawarehousing (Kimball en/of Data Vault), dimensioneel modelleren, ETL en business intelligence;
  • Kennis van een of meerdere dataplatform technologieën: Azure (Data Factory, Data Lake, Power BI) en/of Microsoft SQL Server (SSIS, SSAS, DAX)

ContactInfo: Wat als ik deze baan graag wil?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en zou je er meer van willen weten? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Als je eerst meer informatie wilt, neem dan contact met me op.
Je kun me appen, mailen of bellen; Bert van Oort (+31 6 13 84 29 76 of bert.vanoort@axians.com).

Voor meer informatie over ons, check en volg onze LinkedIn pagina
https://www.linkedin.com/company/axians-business-analytics/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!