Skip Navigation
Erweiterte Suche

Business Consultant Microsoft Dynamics NAV

  • Consultancy
  • 2401
  • Zaltbommel, Gelderland

CompanyInformation : Als ervaren Microsoft Dynamics NAV consultant weet jij een ERP-oplossing te implementeren volgens de wensen en eisen van de klanten passend bij hun specifieke bedrijfsprocessen. Je doet dit op basis van onze standaard implementatieaanpak. Het gaat om het complete scala van bedrijfsanalyse, inrichting pakket, opleiden, ontwerpen en testen van maatwerk en implementeren bij de klant. Je verzorgt het complete scala van probleemanalyse en definitie, ontwerp, afstemming, testen en nazorg in nauw overleg met de klant en de developers. Een hele belangrijke taak heb je gedurende het implementatie-proces om ervoor te zorgen dat onze software maximaal aansluit op de klanteisen. Als de standaard software niet voldoet, beschrijf je in een functioneel ontwerp hoe onze Add-On’s  moeten worden uitgebreid of welk maatwerk moet worden gerealiseerd voor de klant. Je levert ook een grote bijdrage aan pré-sales, productmanagement. Je bent zelf ook projectmanager, kortom een hele veelzijdige rol waarin veel van jouw kwaliteiten wordt gevraagd.

FunctionDescription: Het werk bij Axians is erg gevarieerd, maar de week zou er ongeveer zo uit kunnen zien:
Op maandag zijn vaak de meeste collega’s binnen en op die dag stem je ontwerpen, begrotingen en opgeleverde functionaliteiten af met developers en projectmanagers. Ook zijn er kennissessies waarin kennis en nieuwe ontwikkelingen worden gedeeld. De planning van de interne werkzaamheden voor jouw klanten wordt afgestemd en je collega’s kunnen weer een weekje zelfstandig aan de slag.
Gedurende een aantal maanden heb je een vast project op dinsdag en woensdag. Bij een productie bedrijf verzorg je de implementatie van Microsoft Dynamics NAV. Dit is helemaal nieuw voor de klant, dus de diverse bedrijfsprocessen zoals inkoop, verkoop, planning, productie en voorraad/logistiek moeten nauwkeurig worden doorgenomen. Dit project doe je samen met een collega consultant, de bedrijfsprocessen hebben jullie onderling verdeeld.
Op donderdag heb je ook een upgrade project. De klant gaat van versie 2009 naar de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV. In plaats van een koppeling met andere applicaties wordt tevens een standaard Add-On geïmplementeerd.
Op vrijdag werk je op kantoor of thuis verslagen of ontwerpen uit of test je of de opgeleverde software die je zelf hebt beschreven, conform ontwerp is gerealiseerd.
Het werk is veelal in teamverband met andere consultants en projectmanagers en developers. Je plant zelf je agenda op basis van de projecten die je onderhanden hebt. Je maakt afspraken met de klant over de dagindeling en legt eind van de dag ook de acties voor je collega’s en de klant vast in een actielijst. Je hebt leuke, uitdagende projecten met veel vrijheid om zelf je tijd in te delen en ook de klant aan te sturen. 

JobRequirements: Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn. Je bent een kritische, professionele sparringpartner op alle niveaus. Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding of een andere relevante studierichting waarin je kennis hebt opgedaan van bedrijfsprocessen vanuit zakelijk en menselijk perspectief. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Consultant of ICT Projectmanager en een ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV. Bij voorkeur vanaf versie 2016 en in de maakindustrie of AGF sector. Je hebt een analytisch vermogen en functioneert goed in een team, maar je kunt ook zelfstandig werken. Je weet actief jouw netwerk te onderhouden en ook uit te breiden met nieuwe contacten. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels en vindt reizen door Nederland geen probleem.

Compensation:

Een afwisselende baan binnen het snelgroeiende Axians netwerk. Je krijgt de kans te ondernemen samen met een team en echt bezig te zijn met klantoplossingen. Wij hebben een goede werksfeer met korte communicatielijnen. Je staat graag met ‘je voeten in de klei’ en laat corporate werkgevers liever aan je voorbij gaan. Je krijgt bij ons een serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan onze snel groeiende Microsoft Dynamics unit. Wij hebben uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie en omgeving waarin wordt geopereerd. Ook bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een premievrij pensioen, auto, laptop, telefoon, opleidingsmogelijkheden aan de Vinci Energies Academy en zelfs de mogelijkheid om te participeren als aandeelhouder tegen gunstige voorwaarden.


ContactInfo: Ben jij de Business Consultant Microsoft Dynamics NAV waar wij naar op zoek zijn? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je graag eerst meer informatie over deze uitdaging? Neem dan gerust contact op met Silvester Snijders via +31 6 53 60 73 02 of silvester.snijders@axians.com.

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld!