Skip Navigation
Erweiterte Suche

Consultant Business Software (ERP/CRM)

  • Consultancy
  • 12601
  • Zaltbommel, Gelderland
Date: 18-02-2021
CompanyInformation :

Onze business unit ontwikkelt en implementeert oplossingen op basis van de software van Exact, één van de marktleiders in business software. Axians maakt het verschil in de markt door bouwstenen en extra procesoplossingen op Exact software aan te bieden, waardoor we nog beter aan kunnen sluiten bij de behoeften van onze klanten. Hierdoor worden juist wij gevraagd om de complexere ERP omgevingen te bouwen en te beheren. Dit maakt werken bij ons zo interessant!

FunctionDescription:
Als Consultant Business Software ben jij verantwoordelijk voor een aantal aan jouw toegewezen klanten en zorg je voor een optimaal en efficiënt gebruik van de door onze geïmplementeerde Exact (ERP) applicatie. Samen met de klant kijk je hoe zijn applicaties optimaal ingericht kan worden, met oog voor een goede user experience voor de gebruikers. Je inventariseert en analyseert de wensen, adviseert over functionaliteiten en toepassing van de software en implementeert deze. Je werkt in een vast klantenteam met collega’s van Support en een Service Manager. Je zorgt samen, vanuit ieders expertise en verantwoordelijkheid, voor een goed werkende applicatieomgeving en een excellente klantbeleving! Je weet wat er bij de klant speelt en begrijpt welke invloed dat heeft op hun bedrijfsprocessen en Exact applicatie en handelt hiernaar.

Het zijn de mensen zoals Remcodie het verschil maken bij Axians, The best of ICT with a human touch.

JobRequirements:
Een enthousiaste collega die servicegericht te werk gaat en interesse heeft in de functionele kant van applicaties, dat ben jij! Daarnaast neem jij het volgende mee om deze functie succesvol uit te voeren:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring als CRM/ERP Applicatiebeheerder of Consultant is een pré;
  • Affiniteit met of al enige kennis van SQL;
  • Je krijgt er energie van om een applicatie te optimaliseren en door te ontwikkelen;
  • Je weet uitdagende vraagstukken te doorgronden, op een heldere manier te verwoorden en om te zetten naar duidelijk advies;
  • Je herkent je in de volgende omschrijving: communicatief sterk, empathisch, leergierig, teamplayer, houdt van nauwkeurig en systematisch werken;

ContactInfo:
Contactinfo
Meer weten? Bel of mail dan naar Rob van de Biezenbos: rob.vandebiezenbos@axians.com of telefoonnummer: 06-34 94 22 94.

Enthousiast? Klik op de sollicitatiebutton en laat jouw CV en korte motivatie achter.

Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.