Skip Navigation
Erweiterte Suche

Ervaren D365 BC Consultant

  • Consultancy
  • 7181
  • Zaltbommel, Gelderland
Date: 16-08-2019
CompanyInformation : Wij vertalen vanuit onze Business Unit in Zaltbommel bedrijfsprocessen voor financieel, handel en productie naar op maat gemaakte bedrijfsmanagement oplossingen met Dynamics 365 Business Central. Aanvullend op Dynamics NAV maakt Axians met I-Make en I-Fresh een op maat gemaakte ERP-oplossing voor de AGF- en maakindustrie. Met ruim 45 enthousiaste en gedreven collega's staan wij dicht bij de klant en hanteren wij een pragmatische insteek. Dit doen we met veel plezier in een prettige informele werksfeer.
FunctionDescription: Als Sr. Consultant krijg je een zeer gevarieerde functie; je bent adviseur voor onze klanten en begeleidt als lead de implementatie van diverse bedrijfsprocessen. Je werkt samen met een projectteam van Projectmanagers, Consultants en Developers. Het is jouw missie om processen bij bedrijven te optimaliseren en deze zo goed mogelijk te ondersteunen met onze software. Dit doe je met technologie van Dynamics 365 Business Central aangevuld met onze Add-Ons. In onze visie staat klanttevredenheid centraal en werken wij met een pragmatische aanpak. Implementatieprojecten en upgradeprojecten voer je daarom in nauw overleg en samenwerking met de klant en collega's uit. Je bent verantwoordelijk en betrokken bij het volledige proces van probleemanalyse, ontwerp, afstemming, planning, testen tot en met de nazorg.

JobRequirements:
  • Een afgeronde HBO- of WO opleiding, bij voorkeur richting een Bedrijfskundige of Economische richting;
  • Kennis van bedrijfsprocessen (boekhouding en financiën, verkoop, marketing, logistiek en productie) vanuit zakelijk en menselijk perspectief;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Consultant of ICT Projectmanager en ervaring met Dynamics 365 Business central;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn.
  • Analytisch vermogen.
  • Goede kennis van het Nederlands en Engels en vindt het leuk om door heel Nederland te reizen

ContactInfo: Interesse in deze baan? Reageer via sollicitatiebutton of neem contact op met Joris Vos via e-mailadres joris.vos@axians.com.   

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!