Skip Navigation
Erweiterte Suche

JAVA Integration Developer

  • Software engineering
  • 5701
  • Zaltbommel, Gelderland
Date: 20-12-2018
CompanyInformation : De mensen die bij ons werken willen graag kennis delen. Wij koesteren onze open cultuur, en in het kader van ‘you build it, you own it  zoeken we collega’s die zich graag eigenaar voelen van een product, opdracht, kwaliteit, taak, voortgang en performance. Je hebt van nature een kritische houding naar je eigen werk, dat van collega's en de klant. Je komt met ideeën en oplossingen en onderzoekt graag nieuwe mogelijkheden en oplossingen.
Kijk wat je toekomstige collega’s hier over zeggen in dit filmpje:  twee van onze JAVA integration engineers aan het woord
Meer weten over ons? wat wij doen

FunctionDescription:Jij hebt al ervaring op het gebied van integratie, en leert graag bij van ons ervaren integratieteam. Samen kunnen we een nog hoger niveau bereiken. Je helpt ons mee keuzes te maken wat betreft de technologie die wij nu en in de toekomst omarmen. We ondersteunen onze klanten bij integratie van databronnen en processen, mobile business apps, managed services en data & identity security. Dit doen we samen met onze partners Binary Tree, Microsoft en Red Hat.

JobRequirements:
  • Ervaring met databases, web services en API's
  • Ervaring met integratie/back-end development
  • Je vindt het leuk om klanten en collega’s te adviseren en begeleiden in de nieuwste technologie binnen en buiten het Red Hat portfolio, en in een relatief klein team leuke en uitdagende projecten uit te voeren. Het zou fijn zijn als je al kennis hebt van bijv. Apache Camel, Red Hat Fabric8/Fuse, Spring Boot, AMQ, Red Hat OpenShift, JBoss, WebSphere of andere JEE applicatie servers.

ContactInfo: We nodigen je graag uit om te solliciteren of een keer langs te komen voor een kop koffie. Dan kan je met eigen ogen zien en ervaren wie we zijn. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met L:ynn Arts (tel 06-11580372) of Johannes Schuitemaker (tel: 06-20156758).
Direct solliciteren kan natuurlijk ook bij Monique van Rosmalen, HR Business Partner, tel +06 2907 0502 of monique.vanrosmalen@axians.com. Dit kan je doen via de sollicitatiebutton.

Goed om te weten: kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!