Skip Navigation
Erweiterte Suche

Junior Consultant Business Software

  • Consultancy
  • 12921
  • Zaltbommel, Gelderland
Date: 23-03-2021
CompanyInformation : Onze Business Unit ontwikkelt en implementeert oplossingen op basis van de software van Exact, één van de marktleiders in business software. Axians maakt het verschil in de markt door bouwstenen en extra procesoplossingen op Exact software aan te bieden, waardoor we nog beter aan kunnen sluiten bij de behoeften van onze klanten. Hierdoor worden juist wij gevraagd om de complexere ERP omgevingen te bouwen en te beheren. Dit maakt werken bij ons zo interessant!

FunctionDescription:Als Trainee leer je bij ons hoe jij bedrijven kunt helpen met het digitaliseren, optimaliseren en borgen van hun organisatieprocessen door middel van onze applicaties. Je krijgt alles mee om je te ontwikkelen tot IT professional in de richting die écht bij jou past. Je gaat direct aan de slag binnen ons Support team, waar je onze klanten ondersteunt om optimaal gebruik te maken van de door ons beheerde applicaties. Je leert hierbij issues en (complexe) vraagstukken op te pakken en volgt gerichte opleidingen, waardoor je in een razend tempo alles leert over onze applicaties en klanten.

Als je de basis onder de knie hebt, gaan we samen in gesprek bepalen in welke rollen in onze Business Unit jouw talenten en kwaliteiten het beste tot zijn recht komen en maken we een ontwikkelplan. Wil jij de diepte in en jezelf ontwikkelen als Specialist in de door ons beheerde applicaties? Of voel je jezelf beter thuis in een rol als Consultant waarin je jouw vaste klanten adviseert over zijn applicatieomgeving?  Jouw manager, buddy en collega’s begeleiden jou in jouw ontwikkeling. Samen leggen wij voor jou de basis voor een succesvolle loopbaan binnen onze Business Unit!

JobRequirements:
  • Je bent (bijna) in het bezit van een HBO diploma. Of je studeert in deeltijd aan gerichte IT opleiding (bijvoorbeeld Business IT & Management);
  • Je bent nieuwsgierig en geïnteresseerd in IT-oplossingen en bedrijfsprocessen;
  • Je wilt werken op het snijvlak van IT en Business Software;
  • Je hoeft niet te kunnen programmeren, maar hebt wel de drive om bijvoorbeeld SQL te leren kennen.

ContactInfo: Enthousiast? Klik op de sollicitatiebutton en laat jouw CV achter. Je hoort snel van ons!

We vinden onze nieuwe collega's graag zelf en acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.