Skip Navigation
Erweiterte Suche

Operations manager

  • Führungskräfte, management
  • 7321
  • Zaltbommel, Gelderland

CompanyInformation :Axians is een innovatieve partner voor de maakindustrie en AGF! Met ons complete portfolio aan diensten helpen wij de MKB bedrijven met business vraagstukken en technologie. Wij ondersteunen processen met behulp van Microsoft Dynamics NAV en business applicaties, staan dicht bij onze klanten en werken in een plezierige informele sfeer.
FunctionDescription:Als operationeel manager ben je verantwoordelijk voor een team van projectmanagers, consultants en developers. Je draagt bij aan de continue verbetering van onze software implementatietrajecten bij MKB bedrijven in de maakindustrie en AGF. Je bent onderdeel van het MT en vervult een voortrekkersrol bij het verder professionaliseren van onze dienstverlening. Samen met de clientmanagers monitor en optimaliseer je de klanttevredenheid. Je vertaalt organisatiebehoeften en -resultaten in relevante en solide oplossingen, welke je samen met het team succesvol implementeert.
Je bent echt een echte People manager en weet aan de hand van situationeel leiderschap het beste uit het team te halen.
JobRequirements:
  • Je hebt ervaring met ERP implementatietrajecten; ervaring met Microsoft Dynamics NAV is een pré.
  • Bedrijfskundige kennis op HBO of WO niveau of een andere relevante studierichting aansluitend op deze rol.
  • Minimaal 5 jaar managementervaring in ICT.
  • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch/conceptueel denkvermogen en bent organisatorisch sterk.
  • Je draagt pro-actief mee aan de verbetering van de bedrijfsvoering.
  • Creatief en out of the box kunnen denken.
  • De ambitie om vanuit het Axians netwerk het verschil te maken bij klanten!

Compensation:Veel afwisseling binnen het Axians netwerk. Je werkt samen met een team aan klantoplossingen. Pragmatiek, korte lijnen, snel schakelen maakt dat je je werk goed kunt doen. Je staat graag met ‘je voeten in de klei’ en laat corporate werkgevers voorbij gaan. Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling. Prima arbeidsvoorwaarden: premievrij pensioen, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid meer dagen op te bouwen, opleidingsmogelijkheden en de kans tot bedrijfsparticipatie.
ContactInfo: Ben jij de Operations manager waar wij naar op zoek zijn? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je graag eerst meer informatie over deze uitdaging? Neem dan gerust contact op met riana.zeller@axians.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!