Skip Navigation
Erweiterte Suche

Software Ontwikkelaar.NET/C#

  • Software engineering
  • 10921
  • Zaltbommel, Gelderland
Date: 02-10-2020
FunctionDescription: Binnen ons Development team ontwikkelen wij gave apps en bouwstenen op basis van Exact Software Synergy Enterprise. Deze oplossingen voegen echt waarde toe voor onze klanten. In de functie van Software Developer bouw je met diverse technieken zoals C#, ASP.NET en VB.NET nieuwe features in applicaties. Samen met collega’s realiseer je de oplossing en draag je de verantwoordelijkheid tot oplevering; de nieuwe functionaliteit wordt toegepast zodat onze klanten tevreden zijn!  

Het Development team bestaat uit Developers, Testers en een Productmanager. Om een goed eindproduct op te leveren werk je op een agile manier samen en schakel je regelmatig met stakeholders zoals de Productmanager en Consultants. Daarnaast spar je binnen het team met collega’s om tot de beste oplossing te komen die aansluit bij de wensen van de Product Manager en onze klanten. Uiteraard test en documenteer je de functionaliteit voordat deze naar onze Tester gaat. Waar nodig handel je incident- en probleemmeldingen af die vanuit ons eigen supportteam bij jou terecht komen.

Onze klanten bevinden zich met name in de Zakelijke Dienstverlening. We zijn er trots op het feit dat we succesvol zijn binnen de ICT markt en dat bijna alle grote call centers in Nederland met onze software werken! Werken bij Axians betekent werken in een team van professionals. Waarbij een opbouwende en kritische houding wordt gewaardeerd. Je krijgt de mogelijkheid om te komen met voorstellen en je staat open voor verbetersuggesties van collega’s. Bovendien krijg je de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen en/of te organiseren over de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Om jezelf verder te ontwikkelen, krijg je toegang tot online learning platforms (bv. Pluralsight) en heb je de mogelijkheid om de Microsoft certificering te behalen.


JobRequirements:Wij zijn op zoek naar een Software Ontwikkelaar met
  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren ervaring met programmeren met bijv. de volgende tools : C#, ASP.NET, VB.NET, SQL, Visual Studio Javascript,  TFS
  • Communicatief vaardig. In staat om mee te denken in processen en dit te vertalen naar een passende oplossing.
  • Ervaring en/of affiniteit met het ontwikkelen van functionaliteiten ondersteunend aan bedrijfsprocessen.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands.

ContactInfo: Interesse? Neem contact op met Ronald Claessens, Manager Development & Delivery, op telefoonnummer 06-12 44 15 31 of via mail: Ronald.Claessens@axians.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteren via de sollicitatiebutton.